Cookie erbij?
Onze cookies zijn gastvrij en gebruiken wij alleen
voor het optimaliseren van onze website.
Geen gebruik van uw persoonlijke gegevens
voor marketingdoeleinden.
top

VERGADEREN

UNIEKE VERGADERLOCATIE
dichtbij Den Haag, Delft in Rijswijk

Op zoek naar een unieke vergaderlocatie in de omgeving van de hofstad? Dan is Herberg Vlietzigt de ideale locatie voor uw vergadering, presentatie of training. Onze herberg ligt in een groene, inspirerende omgeving aan de Vliet in Rijswijk en is eenvoudig te bereiken met de auto of openbaar vervoer. Door o.a. deze centrale ligging en goede bereikbaarheid, is Herberg Vlietzigt een uitstekende keuze wanneer u op zoek bent naar een vergaderlocatie in de omgeving van Den Haag of Delft.

RUSTGEVEND UITZIGT
voor grote en kleine groepen

Voor groepen vanaf 10 personen bieden wij mogelijkheden. Als vergaderlocatie bieden wij tevens diverse audiovisuele middelen zoals een geluidset, beamer, scherm en Wi-Fi. Kortom, onbezorgd uw vergadering organiseren, doet u bij Herberg Vlietzigt! En als u voorafgaand of aansluitend aan uw vergadering een heerlijke lunch of diner wil serveren aan uw gasten, behoort dit eveneens tot onze mogelijkheden.

RECENSIES:
MEER INFORMATIE? Neem direct contact met ons op
vier het leven bij Herberg Vlietzigt - landelijk gelegen in het midden van Haaglanden TROUWLOCATIE | EVENEMENTENLOCATIE | LUNCHROOM