Cookie erbij?
Onze cookies zijn gastvrij en gebruiken wij alleen
voor het optimaliseren van onze website.
Geen gebruik van uw persoonlijke gegevens
voor marketingdoeleinden.
top

TROUWEN

OFFICIëLE TROUWLOCATIE
op unieke locatie

Herberg Vlietzigt is niet alleen gelegen in een romantische, landelijke omgeving, maar wij zijn ook een officiële trouwlocatie. Aan de rand van Rijswijk, tussen Den Haag en Delft in, kunt u genieten van een unieke locatie voor het voltrekken van uw huwelijk. Daarbij heeft u de keuze uit diverse (all-inclusive) trouwarrangementen, maar uiteraard zijn alle wensen mogelijk. Het is immers jullie trouwdag en wij doen er alles aan om daar samen met jullie een onvergetelijke herinnering van te maken.

ALL-IN-ONE
trouwlocatie aan het water

Onze trouwlocatie is geschikt voor zowel kleine als grote gezelschappen en biedt de faciliteiten (en zalen) om alles op één locatie te organiseren. Uw huwelijksceremonie, receptie, diner, feest, maar ook de fotoshoot, kunnen allemaal bij Herberg Vlietzigt worden gerealiseerd. Bovendien is onze trouwtuin geheel tot jullie beschikking, om met mooi uitzicht over kanaal De Vliet elkaar het ja-woord te geven.
Kortom, Herberg Vlietzigt is een unieke all-in-one trouwlocatie aan het water met alle ingrediënten voor een onvergetelijke huwelijksdag!

Bekijk de AGENDA voor de actuele data van de OPEN DAGEN.

RECENSIES:
MEER INFORMATIE? Neem direct contact met ons op
vier het leven bij Herberg Vlietzigt - landelijk gelegen in het midden van Haaglanden TROUWLOCATIE | EVENEMENTENLOCATIE | LUNCHROOM