Cookie erbij?
Onze cookies zijn gastvrij en gebruiken wij alleen
voor het optimaliseren van onze website.
Geen gebruik van uw persoonlijke gegevens
voor marketingdoeleinden.
top

BEDRIJFSUITJE

ALS START- EN/OF EINDLOCATIE
zijn wij een ideale keus voor uw bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje organiseren in een landelijke en groene omgeving? Welkom bij Herberg Vlietzigt, centraal gelegen tussen Delft, Den Haag, Voorburg en Westland aan de rand van Rijswijk. Als start- en/of eindlocatie zijn wij een ideale keus voor uw bedrijfsuitje. Denk bijvoorbeeld aan een vaartocht over de Vliet, een buitenactiviteit in het naastgelegen Elsenburger Bos, een autorally, een fietstocht, een GPS-tocht en nog veel meer. Na uw activiteit ontvangen wij u gastvrij voor een borrel, een diner of een feestavond. De keukenbrigade van Herberg Vlietzigt bereidt met dagverse ingrediënten een bijpassende culinaire invulling voor uw bedrijfsuitje. 

ONVERGETELIJKE FEESTAVOND
in Herberg Vlietzigt voor uw bedrijfsfeest

U vindt bij ons diverse zalen zoals de Serre, het Koetshuis, de Vlietzaal of Club V. Alle zalen hebben een aangrenzend buitenterras. Parkeren bij Herberg Vlietzigt is geen probleem: wij beschikken over twee parkeerterreinen voor in totaal ca. 140 auto's. U kunt de complete organisatie van uw bedrijfsfeest aan ons overlaten, inclusief het regelen van entertainment zoals een top 40- of coverband, een lounge- of feest-DJ of een artiest. Afhankelijk van uw wensen, het thema en het budget maken wij er een onvergetelijke feestavond van waarbij het feest is tot de kleine uurtjes. De keukenbrigade van Herberg Vlietzigt bereidt met dagverse ingrediënten een bijpassende culinaire invulling, met de lekkerste hapjes en drankjes voor uw bedrijfsfeest. Onze specialisten staan voor u klaar om een spetterend bedrijfsfeest te organiseren.

RECENSIES:
MEER INFORMATIE? Neem direct contact met ons op
vier het leven bij Herberg Vlietzigt - landelijk gelegen in het midden van Haaglanden TROUWLOCATIE | EVENEMENTENLOCATIE | LUNCHROOM