Herberg Vlietzigt

Zalen

 

Zalen & capaciteit

zes binnen- en drie buiten ruimtes.


In Herberg Vlietzigt vindt u zes binnen- en drie buitenruimtes, die kunnen worden ingezet voor uw huwelijk, feest of vergadering. De ruimtes kunnen los of gecombineerd worden gebruikt, afhankelijk van het aantal gasten. Wij geven u graag een overzicht van de zalen en de bijbehorende capaciteit.


Binnen uw huwelijk, feest of vergadering organiseren in:


image
Serre
Serre

Mooie en lichte serre met veel groen

Zoals de naam al aangeeft een mooie en lichte ruimte met veel groen. De Serre heeft de uitstraling van een overdekte binnenplaats die in verbinding staat met het Koetshuis en de Vlietzaal. Vanuit de Serre loopt u zo naar het terras Onder de grote Beuk. De Serre kunt u inzetten voor uw feest, diner, lunch, vergadering, receptie.

Totale oppervlakte 250 m2

 • 130 personen in theater opstelling
 • 55 personen in carre opstelling
 • 125 personen in diner opstelling
 • 160 personen in feest opstelling


Koetshuis

Authentiek voormalig koetshuis

Het voormalige koetshuis van Herberg Vlietzigt, de ruimte heeft authentieke doorkijkramen waarbij uitzicht is op het Elzenburger Bos. De sfeer in de ruimte kunnen we omschrijven als authentiek. Vanuit het koetshuis is toegang tot de voortuin die exclusief als romantische trouwtuin wordt gebruikt. De Serre grenst aan het Koetshuis en is de entree van de zaal. Het Koetshuis kunt u inzetten voor uw huwelijksceremonie, lunch, vergadering, diner.

Totale oppervlakte 100 m2

 • 75 personen in theater opstelling
 • 25 personen in carre opstelling
 • 50 personen in diner opstelling
 • 65 personen in feest opstelling

image
Koetshuis

image
Vlietzaal
Vlietzaal

Authentieke zaal met uitzicht over de Vliet

De Vlietzaal is een authentieke zaal met originele houten vinken (details) en geeft door de stalramen uitzicht over De Vliet. Het is een multifunctionele landelijke ruimte met een eigen bar. Vanuit de Stal loopt u op het terras ‘Onder de grote Beuk’ . Vanuit de Serre komt in de Vlietzaal, welke los of samen ingezet kunnen worden. De Vlietzaal kan ingezet worden voor uw feestavond, diner, vergadering, receptie, workshop, training.

Totale oppervlakte 225 m2

 • 90 personen in theater opstelling
 • 20 personen in carre opstelling
 • 110 personen in diner opstelling
 • 150 personen in feest opstelling


Club V

Trendy feestzaal

Een trendy feestzaal voor maximaal 70 personen, met prachtig uitzicht door de authentieke stalramen op het gemaal van Delfland. Club V is een losse zaal binnen Herberg Vlietzigt en staat niet in verbinding met de andere zalen. Binnen Club V heeft u een eigen bar en hightech led verlichting welke is aangesloten op de muziekinstallatie. Aangrenzend aan Club V bevind het Lounge terras. Tevens beschikt Club V over een eigen entree en toiletgroep. Club V kan ingezet worden voor uw feest, borrel, receptie, workshop, bedrijfsuitje, diner.

Totale oppervlakte 110 m2

 • 40 personen in theater opstelling
 • 25 personen in carre opstelling
 • 55 personen in diner opstelling
 • 70 personen in feest opstelling

image
Club V

image
Hooischuur
Hooischuur/OpVisite

Landelijke schuur met alle bijbehorende voorzieningen

De voormalige hooischuur is omgebouwd naar een landelijke schuur met alle bijbehorende voorzieningen, zoals een bar, toilet en terras. De hooischuur staat los op het terrein van Herberg Vlietzigt heeft zo een eigen entree. Vanuit de Hooischuur heeft u uitzicht op het haventje aan De Vliet en het gemaal van Delfland. De Hooischuur kan ingezet worden voor uw lunch, vergadering, borrel, receptie .

Totale oppervlakte 80 m2

 • 30 personen in theater opstelling
 • 16 personen in carre opstelling
 • 40 personen in diner opstelling


Zolder

Flexibele vergaderzaal

De zolder van Herberg Vlietzigt is ingericht als een flexibele vergaderzaal, het is een open zolder die naar iedere gewenste opstelling ingedeeld kan worden. Door de dakramen is inspirerend uitzicht over het Elzenburgerbos. De zolder beschikt over een eigen toiletgroep de entree is via de Serre. De vergaderzolder kan ingezet worden voor uw vergadering, training, brainstorm.

Totale oppervlakte 100 m2

 • 35 personen in theater opstelling
 • 30 personen in carre opstelling

image
Zolder

Buiten uw huwelijk, feest of vergadering organiseren in:


image
Voortuin
Voortuin

Romantische tuin exclusief voor huwelijksceremonies

Aangrenzend aan het Koetshuis is de voortuin gelegen. Het is een romantische tuin die exclusief voor huwelijksceremonies wordt gebruikt. In de voortuin kunnen huwelijksceremonies van 30 tot 100 personen plaats vinden. De Voortuin is bestraat met authentieke en historische klinkertjes van het Jaagpad. Er wordt geschiedenis geschreven in de Voortuin.


Onder de Rode Beuk

Prachtige 175-jaar oude rode beuk

Vanuit de Serre en de Vlietzaal is toegang tot het terras Onder de Rode Beuk. In de groene tuin met een landelijke uitstraling staat een prachtige 175-jaar oude rode beuk. Vanaf dit terras heeft u zicht op de Vliet en de monumentale herberg. Onder de Rode Beuk kan ingezet worden voor uw receptie, borrel, diner, lunch.

image
Onder de rode beuk

image
Lounge terras
Lounge terras

Zonnig terras met modern en comfortabel meubilair

Bij Club V hoort het zonnige Lounge terras. En is ingericht met morden en comfortabel meubilair. Vanaf het terras heeft u uitzicht op het haventje aan de Vliet en het gemaal van Delfland. Het Lounge terras kan ingezet worden voor uw borrel, lunch, receptie.


image
TECHNISCHE FACILITEITEN
MEUBILAIR
BEREIKBAARHEID
BIJZONDERHEDEN
Neem direct contact met ons op

Per e-mail of telefonisch 015 213 1004
Tijdens kantooruren maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 16:30 uur en woensdag van 09:00 tot 12:00 uur


Uw naam

Uw mailadres

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Uw Bericht