Herberg Vlietzigt

Vergaderlocatie

Unieke vergaderlocatie in omg. Den Haag, Rijswijk en Delft

Op zoek naar een unieke vergaderlocatie in de omgeving van de hofstad? Dan is Herberg Vlietzigt de ideale locatie voor uw vergadering, presentatie of training. Onze herberg ligt in een groene, inspirerende omgeving aan de Vliet in Rijswijk en is eenvoudig te bereiken met de auto of openbaar vervoer. Door o.a. deze centrale ligging en goede bereikbaarheid, is Herberg Vlietzigt een uitstekende keuze wanneer u op zoek bent naar een vergaderlocatie in de omgeving van Den Haag of Delft.

 

Vergaderlocatie voor grote en kleine groepen

Voor zowel kleine als grote groepen hebben wij mogelijkheden om uw vergadering te faciliteren. Als vergaderlocatie bieden wij tevens diverse audiovisuele middelen zoals een geluidsset, beamer, scherm en gratis Wi-Fi.

 
Kortom, onbezorgd uw vergadering organiseren, doet u bij Herberg Vlietzigt! En als u voorafgaand of aansluitend aan uw vergadering een heerlijke lunch of diner wil serveren aan uw gasten, behoort dit eveneens tot onze mogelijkheden.


image

Vergaderen

Groepen tot 20 personen

Vergaderen tot 20 personen in een groene, landelijke omgeving, middenin de Randstad. Welkom bij Herberg Vlietzigt. Wij hebben diverse all-in vergaderarrangementen.

Bekijk de mogelijkheden
image

Vergaderen

Groepen vanaf 20 personen

Vergaderen met grote groepen vanaf 20 personen met uitzicht op het Elsenburgerbos en alle technische faciliteiten. Wij hebben diverse all-in arrangementen.

Bekijk de mogelijkheden
image

Presentatie

in een groene omgeving

Een bedrijfspresentatie organiseren, op een locatie tussen Delft, Den Haag, Voorburg, Rijswijk en Westland. Met goede parkeermogelijkheden.

Bekijk de mogelijkheden
image

Training

met alle benodigde faciliteiten

Een training waar de deelnemers tot rust komen en niet te ver hoeven reizen? Herberg Vlietzigt is de ideale trainingslocatie, gelegen in een groene, rustige omgeving.

Bekijk de mogelijkheden

Neem direct contact met ons op

Wil je meer informatie één van onze arrangementen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.


Vooraanzicht vanaf het water van vergaderlocatie Vlietzigt in Rijswijk
200510133-001
Vergaderlocatie regio Rijswijk, Delft en Den Haag
Twee mannen die elkaar de hand schudden tijdens een vergadering

Vergaderlocatie voor uw presentatie, training en workshop.

Uw naam

Uw mailadres

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Uw Bericht