Herberg Vlietzigt

Trouwlocatie

Officiële trouwlocatie voor omg. Rijswijk, Den Haag, Delft en Westland

Herberg Vlietzigt is niet alleen gelegen in een romantische, landelijke omgeving, maar wij zijn ook een officiële trouwlocatie. Aan de rand van Rijswijk, tussen Den Haag en Delft in, kunt u genieten van een unieke locatie voor het voltrekken van uw huwelijk. Daarbij heeft u de keuze uit diverse (all-inclusive) trouwarrangementen, maar uiteraard zijn alle wensen mogelijk. Het is immers jullie trouwdag en wij doen er alles aan om daar samen met jullie een onvergetelijke herinnering van te maken.

 

All-in-one trouwlocatie aan het water

Onze trouwlocatie is geschikt voor zowel kleine als grote gezelschappen en biedt de faciliteiten (en zalen) om alles op één locatie te organiseren. Uw huwelijksceremonie, receptie, diner, feest, maar ook de fotoshoot, kunnen allemaal bij Herberg Vlietzigt worden gerealiseerd. Bovendien is onze trouwtuin geheel tot jullie beschikking, om met mooi uitzicht over kanaal De Vliet elkaar het ja-woord te geven.

Kortom, Herberg Vlietzigt is een unieke all-in-one trouwlocatie aan het water met alle ingrediënten voor een onvergetelijke huwelijksdag!


image

HUWELIJKSCEREMONIE

Prachtige authentieke locatie

Wat is er nu mooier dan het ja-woord geven op een prachtige authentieke locatie, in een groene en romantische omgeving? Bij Herberg Vlietzigt kunnen huwelijken binnen of in de landelijke tuin worden voltrokken. Wij zijn een officiële trouwlocatie van gemeente Rijswijk. En zijn uw ceremoniemeester!

Ja-ik wil
image

HUWELIJKSRECEPTIE

Toosten op de toekomst

Na het officiële ja-woord de bruidstaart aansnijden, in het bijzijn van familie en vrienden. Toosten op jullie toekomst. Liefdevolle felicitaties ontvangen. Uw huwelijksreceptie wordt écht een feest bij Herberg Vlietzigt. Zowel binnen als buiten kunt u kiezen uit diverse ruimtes voor uw huwelijksreceptie.

Ja-ik wil
image

HUWELIJKSDINER

Een romantisch diner

Heerlijk genieten van een intiem of juist groot huwelijksdiner? Binnen Herberg Vlietzigt zijn genoeg mogelijkheden. Kies voor één van de romantische landelijke ruimtes, zowel binnen als buiten. Van de menukeuze tot de tafelindeling: wij maken er een onvergetelijk huwelijksdiner van!

Ja-Ik wil
image

HUWELIJKSFEEST(AVOND)

Een spetterend feest

De afsluiting van alle mooie momenten van iedere huwelijksdag: een spetterend feest bij Herberg Vlietzigt! Geniet onbezorgd met uw gasten van een all-inclusive arrangement met onbeperkt drankjes en heerlijke hapjes! Voor kleine en grote gezelschappen blijft het tot in de kleine uurtjes feest.

Ja-ik wil

Neem direct contact met ons op

Per e-mail of telefonisch 015 213 1004
Tijdens kantooruren maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 16:30 uur en woensdag van 09:00 tot 12:00 uur


Zojuist getrouwd stel met twee kleine bruidsjongetjes
Bruidsjongen en bruidsmeisje op een stoel op trouwlocatie Vlietzigt in Rijswijk
Close-up van bruid die trouwring omdoet bij bruidegom
Bruid en bruidegom op een bankje in de tuin van trouwlocatie Vlietzigt in Rijswijk
Bruid en bruidegom lopen na de huwelijksvoltrekking onder de trouwpoort door
Bruid tekent de trouwakte op trouwlocatie Vlietzigt in Rijswijk
Bruid onder de trouwpoort op Trouwlocatie Herberg Vlietzigt
De trouwtuin van Herberg Vlietzigt gezien door de trouwboog
Trouwlocatie regio Rijswijk, Delft en Den Haag

Wil je met mij trouwen?

Uw naam

Uw mailadres

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Uw Bericht