Herberg Vlietzigt

Feestlocatie

Centraal gelegen feestlocatie voor omg. Rijswijk, Den Haag en Westland

Door de unieke en centrale ligging tussen Westland, Den Haag en Delft in, leent Herberg Vlietzigt zich uitstekend als feestlocatie. U heeft de keuze uit diverse zalen die ingezet kunnen worden voor een gezellige feestavond. Of het gaat om een zilveren bruiloft, personeelsfeest of kinderfeestje, bij Herberg Vlietzigt is het allemaal mogelijk.

 

Feestlocatie met all-inclusive arrangementen

Wij hebben verschillende all-inclusive arrangementen om een onvergetelijk feest te organiseren. Aan alle facetten van het feest wordt door onze gastvrije medewerkers gedacht. Van ontvangstdrankje, hapjes tot aan de DJ. Voor zowel kleine als grote groepen bieden wij als feestlocatie voldoende capaciteit. Kom langs op één van onze open dagen en ervaar onze sfeervolle en landelijke locatie in Rijswijk.


image

Feestavond

Altijd feest bij Herberg Vlietzigt

Maak er een onvergetelijke feestavond van in een authentieke, landelijke omgeving. Voor iedere feestavond hebben wij een passende ruimte en all-in arrangementen, voor zowel privéfeesten als zakelijke events.

Lees meer
image

Bedrijfsfeest

Gastvrijheid staat voorop

Herberg Vlietzigt is landelijk gelegen tussen Delft, Den Haag, Voorburg en Westland in, aan de rand van Rijswijk. U kunt rekenen op een authentieke en monumentale locatie om een bedrijfsfeest te organiseren. Gastvrijheid staat voorop.

Lees meer
image

Receptie

Diverse ruimtes binnen en buiten

Goede bereikbaarheid en voldoende parkeergelegenheid: bij Herberg Vlietzigt bent u er zeker van. Gecombineerd met een landelijke, authentieke locatie maakt dat Herberg Vlietzigt tot de perfecte locatie voor uw receptie.

Lees meer

image

Borrel

Voor alle soorten gelegenheden

Uw bedrijfs-, familie-, jubileum- of verjaardagsborrel organiseren bij Herberg Vlietzigt. U vindt bij ons een bijzondere en unieke locatie, centraal gelegen en goed bereikbaar in Rijswijk. Bij Herberg Vlietzigt wordt uw borrel een feest.

Lees meer
image

Brunch

De perfecte locatie

Herberg Vlietzigt is de perfecte locatie voor het organiseren van een brunch. In een rustige, authentieke en centraal gelegen locatie zijn er binnen en buiten veel mogelijkheden. Inclusief een goede bereikbaarheid en volop parkeermogelijkheden.

Lees meer
image

Lunch

heerlijke culinaire invulling

Nodig uw gasten uit voor een lunch in een landelijke omgeving, binnen of buiten, met een heerlijke culinaire invulling door onze chef-kok. Herberg Vlietzigt is gelegen op een centrale plek tussen Delft, Voorburg, Den Haag en Westland.

Lees meer

image

Diner

authentieke historische locatie

Voor kleine of grote gezelschappen is Herberg Vlietzigt een unieke, authentieke historische locatie voor een diner. Binnen en buiten zijn er diverse ruimtes voor uw gasten. Gastvrijheid staat bij ons voorop, bij uw diner.

Lees meer
image

RONDVAART

Varen over de Vliet

Geniet van diverse all-in arrangementen met een vaartocht over De Vliet rondom Rijswijk en omgeving

Lees meer
image

Speciale gelegenheid

voor .... en nog veel meer

Voor uw verjaardag, het afscheid bij de zaak, een vrijgezellenfeest, een babyshower, een babyborrel, een familiedag, een familiereünie, een kerstborrel en nog veel meer zijn wij de perfecte locatie.

Lees meer

Neem direct contact met ons op

Per e-mail of telefonisch 015 213 1004
Tijdens kantooruren maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 16:30 uur en woensdag van 09:00 tot 12:00 uur


borrel_herberg_vlietzigt_kl
200510133-001
Dansende mensen op de dansvloer van feestlocatie Vlietzigt
Mensen op een bedrijfsborrel op feestlocatie Vlietzigt in omgeving Den Haag
DJ Groove aan de draaitafel van feestlocatie Vlietzigt in Rijswijk
Een close-up van een bord met eten tijdens een feest bij Herberg Vlietzigt
Feestelijk opgemaakte dinertafel bij Herberg Vlietzigt voor een volledig arrangement
Close-up van BBQ salade op feestlocatie Vlietzigt

Feestje??? Herberg Vlietzigt ... Altijd Feest!!!

Uw naam

Uw mailadres

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Uw Bericht