Herberg Vlietzigt

Bedrijfsuitje

Ieder jaar bent u weer opzoek naar een leuke invulling voor het bedrijfsuitje voor de kerstborrel, personeelsvereniging feest of een afscheidsreceptie. Bij Herberg Vlietzigt hebben wij diverse mogelijkheden om een spectaculair bedrijfsuitje te organiseren, passend bij de wensen en het budget.

 
Door onze all-inclusive arrangementen zijn er achteraf geen verassingen. Voor zowel grote als kleine gezelschappen hebben wij diverse mogelijkheden en zalen. Wat dacht u van een buitenactiviteit in het naastgelegen Elzenburger Bos of een cocktail workshop met aansluitend diner? Onze bedrijfsuitje specialisten staan voor u klaar om gezamenlijk met u het perfecte arrangement samen te stellen.


image

Bedrijfsuitje

Uiteenlopende mogelijkheden

Een bedrijfsuitje in een landelijke, groene omgeving in de Randstad, met voldoende parkeergelegenheid organiseren? Welkom bij Herberg Vlietzigt. Wij hebben diverse all-in arrangementen voor verassende bedrijfsuitjes. Waarbij wij uw gastheer zijn.

Lees meer
image

Bedrijfsfeest

Gastvrijheid staat voorop

Herberg Vlietzigt is landelijk gelegen tussen Delft, Den Haag, Voorburg en Westland in, aan de rand van Rijswijk. U kunt rekenen op een authentieke en monumentale locatie om een bedrijfsfeest te organiseren. Gastvrijheid staat voorop.

Lees meer
image

Workshop

in een groene omgeving

In een groene, authentieke en monumentale locatie een workshop geven of volgen? Dat kan bij Herberg Vlietzigt. Bij ons vindt u tal van mogelijkheden om een geslaagde workshop te organiseren met samenwerkende partijen.

Lees meer

image

Receptie

Diverse ruimtes binnen en buiten

Goede bereikbaarheid en voldoende parkeergelegenheid: bij Herberg Vlietzigt bent u er zeker van. Gecombineerd met een landelijke, authentieke locatie maakt dat Herberg Vlietzigt tot de perfecte locatie voor uw receptie.

Receptie
image

Brunch

DE PERFECTE LOCATIE

Herberg Vlietzigt is de perfecte locatie voor het organiseren van een brunch. In een rustige, authentieke en centraal gelegen locatie zijn er binnen en buiten veel mogelijkheden. Inclusief een goede bereikbaarheid en volop parkeermogelijkheden.

Lees meer
image

Borrel

voor alle soorten gelegenheden

Uw bedrijfs-, jubileum- of verjaardagsborrel organiseren bij Herberg Vlietzigt. U vindt bij ons een bijzondere en unieke locatie, centraal gelegen en goed bereikbaar in Rijswijk. Met all-in arrangementen wordt uw borrel bij Herberg Vlietzigt een feest.

Lees meer

image

Lunch

HEERLIJKE CULINAIRE INVULLING

Nodig uw gasten uit voor een lunch in een landelijke omgeving, binnen of buiten, met een heerlijke culinaire invulling door onze chef-kok. Herberg Vlietzigt is gelegen op een centrale plek tussen Delft, Voorburg, Den Haag en Westland.

Lees meer
image

Diner

authentieke historische locatie

Voor kleine of grote gezelschappen is Herberg Vlietzigt een unieke, authentieke historische locatie voor een diner. Binnen en buiten zijn er diverse ruimtes voor uw gasten. Gastvrijheid staat bij ons voorop, bij uw diner.

Lees meer
image

Rondvaart

Varen over de Vliet

Geniet van diverse all-in arrangementen met een vaartocht over De Vliet rondom Rijswijk en omgeving

Lees meer

image

Maatwerk event

Voor .... en nog veel meer

Voor uw jubileum, afscheid bij de zaak, een netwerkbijeenkomst, een kerstborrel en nog veel meer is Herberg Vlietzigt de perfecte locatie voor speciale gelegenheden.

Lees meer

Neem direct contact met ons op

Wilt u meer informatie over één van onze arrangementen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.


Bedrijfsuitje_slideshow
Bedrijfsuitje_slideshow_6
Bedrijfsuitje_slideshow_7
200510133-001
borrel_herberg_vlietzigt_kl
Bedrijfsuitje_slideshow_4

Feestje??? Herberg Vlietzigt ... Altijd Feest!!!

Uw naam

Uw mailadres

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Uw Bericht