Herberg Vlietzigt

Arrangementen

Bij Herberg Vlietzigt kunt u trouwen, feesten en vergaderen! Voor alle activiteiten hebben wij speciale arrangementen samengesteld, zodat u een duidelijk beeld heeft van het event. Al onze arrangementen zijn all-inclusive zodat er achteraf geen verrassingen zijn. Wij werken volgens de uniforme horeca voorwaarden.

 
Bekijk onze arrangementen en vraag een vrijblijvende offerte aan!


image

lunch/brunch

DE PERFECTE LOCATIE

Wij zijn de perfecte locatie voor het organiseren van uw lunch of brunch. In een rustige en authentieke locatie zijn er binnen en buiten veel mogelijkheden.

Bekijk de arrangementen
image

Diner

HEERLIJKE CULINAIRE INVULLING

Voor kleine of grote gezelschappen is Herberg Vlietzigt een unieke, authentieke historische locatie voor een diner. Gastvrijheid staat bij ons voorop.

Bekijk de arrangementen
image

Huwelijk

Ja, ik wil

Wat is er nu mooier dan het ja-woord geven op een prachtige authentieke locatie. Wij zijn een officiële trouwlocatie van gemeente Rijswijk. En zijn uw ceremoniemeester!

Bekijk de arrangementen
image

Receptie/Borrel

op een authentieke locatie

Binnen de 6 zalen of in de 3 buitenruimtes een receptie of borrel organiseren met een bijpassend all-in arrangement. Voor iedere gelegenheid een passend arrangement.

Bekijk de arrangementen

image

Zakelijk

Voor kleine en grote groepen

Vergaderen in middenin de Randstad. Voor grote en kleine groepen vindt u bij ons all-in vergaderarrangementen, inclusief goede technische faciliteiten.

Bekijk de arrangementen
image

Feest

ALTIJD FEEST BIJ HERBERG VLIETZIGT

Maak er een onvergetelijke feestavond van. Voor iedere feestavond hebben wij een passende ruimte en all-in arrangementen, voor zowel privé- als zakelijke events.

Bekijk de arrangementen
image

Rondvaart

Varen over de Vliet

Herberg Vlietzigt heeft een unieke locatie aan De Vliet, combineer uw event met een rondvaart. Wij hebben diverse arrangementen inclusief een vaartocht.

Bekijk de arrangementen
image

Kraamborrel

Een unieke locatie

Wij hebben diverse arrangementen om een kraamborrel of babyshower volledig te verzorgen van de beschuit met muisjes tot aan de versieringen!

Bekijk de arrangementen

image

Condoleance

Op gepaste wijze

Afscheid nemen van uw dierbare is een moment om samen te komen, om elkaar te condoleren en herinneringen op te halen. Wij bieden diverse mogelijkheden voor de condoleance.

Bekijk de arrangementen

Neem direct contact met ons op

Per e-mail of telefonisch 015 213 1004
Tijdens kantooruren maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 16:30 uur en woensdag van 09:00 tot 12:00 uur


Uw naam

Uw mailadres

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Uw Bericht